Fülbevaló kérdés

 2011.04.17. 00:44

Kell egy kislánynak fülbevaló vagy sem? Nehéz kérdés, hiszen amíg ennyire picike nem tud erre válaszolni, nem tudja megmondani mit szeretne. És mi van akkor ha anya szeretné apa meg nem? Ennél nagyobb problémánk remélem nem lesz az életben, de mégis meg kell hozni ezt a döntést is. :-)

Nekem az a természetes, ha egy kislány fülbevalót hord. A mi családunkban minden nőnek van, és én is már megkaptam pár napos koromban. Így fel sem merült bennem, hogy Pankának nem lesz. Meg is lepődtem, amikor a férjem közölte, hogy Pankának  majd akkor lesz ha ő akarja.

És akkor jönnek az érvek, ellenérvek. Kérdem én, hogy miért ne akarná? A lányok szeretik a fülbevalót. Engem sem kérdeztek meg újszülött koromban erről, de nagyon szeretem. Ha nagyobb lesz azt fogja látni, hogy a társainak, anyának, és mamának van. Akkor neki miért nincs? És amikor már megkérdezi, hogy "neki miért nincs" sokkal macerásabb lesz megcsináltatni, mint most. Az egyik barátnőm mesélte, hogy ő már sajnos emlékszik arra, amikor csinálták neki a füllyukasztást. Azt mondta az első után, hogy köszöni szépen a másikat nem kéri. De ettől függetlenül szereti a fülbevalóját, és a kislányának is megcsináltatja még féléves kora előtt. Na és mi van akkor, ha nem tetszik majd Pankának? Kiveszi a füléből és kész.

Végül hosszú győzködés után apa engedett. Nehéz lesz elfelejteni a dátumot, mert apukám ma 50 éves. Szóval a(z) (egyik) büszke nagypapa szülinapján Panka baba megkapta az első fülbevalóját. A fülbelövés egy pillanat volt, egyszerre csinálták neki a két oldalt. Egy perc sírdogálás után már mosolyogva hagytuk el az üzletet.

És hogy néz ki a mi kis tündérkénk fülbevalóval? Gyönyörű, mint anélkül. :-) Nagyon jól áll neki!

Idővel remélem apa is belenyugszik majd és rájön, hogy tényleg jobb hogy túlvagyunk az egészen! Mert bizony egy igazi kishercegnőnek előbb vagy utóbb kell fülbevaló. :-)

 

 

 

 

Címkék: fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr462832530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása