Amikor nem megy a torna

 2011.04.21. 23:32

A ferde vagy nem ferde? Folyton ezt figyeljük. Sajnos ferde. Jobbra biccen a fejecske.

Pár hete kezdtünk el ezzel foglalkozni, mert feltűnően ferdén tartotta a kislányunk a fejét. Kicsit meg is ijedtünk, mert van egy betegség, aminek a tünetei illettek erre az esetre. Elkezdtük tornáztatni Pankát, mert orvoshoz csak tegnap jutottunk el. A doktornéni szerint viszont rendben van Panka nyaka, mert fordul minden irányba. Ha majd erősebb lesz a nyakacska elmúlik ez a jobbra biccentés. Valószínűleg ez egy rossz szokás. Mindenesetre nem akarjuk abbahagyni a tornát, mert látszik javulás 2 hét alatt is. Hátha így is segíthetünk neki.

Van, hogy Panka bemondja az unalmast és nem hajlandó tornázni. Ilyenkor a legszomorúbb és legkomolyabb arcát előveszi, és így néz rám. Anya kérlek ne piszkálj! Meg kell zabálnom!

A videóval nem azt szerettem volna megmutatni, hogy mennyire rosszul tartja magát a leány...de így sikerült. Legalább láthatjátok a problémánkat. Nagy tornamutatvány nem látható ugyan, de a csajszink így is tüneményes. És nem vagyok elfogult!

 

Címkék: fotó videó betegség torna fejlődünk ferdenyak

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr452846320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timocska_ 2011.04.22. 05:59:54

Nekünk is volt hasonló gondunk Hannával, ő inkább a bal oldalra fordította és tartotta a fejét, jobbra nem igazán. Viszont, minket küldött a doki gyógytornára (Dévény torna). 3 alkalom rendbe hozta. A jobb oldalon le voltak tapadva az izmai, azt kellett felmasszírozni.
Remélem, ha tényleg erősödnek Panka izmai, megoldódik a fejtartása. Szerintem, ha 5 hós koráig ez nem változik, vigyétek el újra!

mazsan 2011.04.22. 06:47:31

@Lillusék: Olvastam a blogodban, hogy volt ilyen bajotok. Ezek szerint pár hét alatt kimasszírozták Hannának. Az nagyon jó! Éppen azt beszéltük a férjemmel, hogy ha nem javul pár héten belül visszük a klinikára. Onnan meg irány a gyógytornász.
süti beállítások módosítása