Mikulás

 2011.12.08. 05:20

Kanadában nem jár a Mikulás december hatodikán. Így sajnos Panki nem találkozott idén élő Mikulással. Jövőre mindenképpen bepótoljuk! Azért kivételt tett velünk a Miki Úr, december hatodikán hajnalban felénk kanyarodott a szánjával, és meglátogatta a csizmáinkat. ;o)

Már legalább két hete minden nap meséltem Pankinak a Mikulásról, és dalokat is tanultunk együtt. Aznap reggel a "Télapó itt van" nótával indítottuk a napot. Miért ezzel? Apa csak ezt tudja...:o)))))

December hatodikán reggel Apa kihozta Pankit a szobából, aki meglátta a sorba állított csizmákat, és rögtön meg is rohamozta azokat. Természetesen nem csak a sajátját. Szerény kis Mikulásunk volt, tényleg csak jelképes apróságokat kaptunk. Egy kis gyümölcs, csoki, hajcsat stb. került a cipőcskékbe. Virgácsot nem kapott senki. :o)

Cuki volt a csajszi, nagyon örült a kis ajándékoknak. Pakolgatta jobbra-balra, szorongatta a kincseit. Legalább fél órát elvolt ott a csizmája előtt a padlón. :o)

Címkék: ünnep mikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr313447195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása