Hogy mi újság velünk?

 2012.01.15. 23:50

Rohan az idő, talán még gyorsabban is mint Kanadában. :o) Egyszerűen nem érek ide soha. Pedig lenne mesélnivalóm. Nem is próbálom bepótolni az elmaradásomat. Inkább jövök most egy kis helyzetjelentéssel.

Az első és legfontosabb hírem, hogy Panka elindult. Igen, tityi-totyi kicsi lánykánk van. Karácsonykor kezdett el felállni kapaszkodás nélkül. Azóta is kedvenc időtöltése ennek gyakorlása, és természetesen ünnepelteti magát a közönségével minden alkalommal. Mi pedig remek partnerek vagyunk, mindig megtapsoljuk a művésznő atrakcióit.

Egy-két hete próbálkozik azzal, hogy pár lépést is tegyen kis távokon. De mindig csak nagyon óvatosan mozgolódik. :o)

Pénteken délután érkeztünk meg a szüleimhez. Panka nagyon élvezte a társaságot, mindenki csak őt leste, vele foglalkozott. Nem is volt könnyű lefektetni este időben, annyira bepörgött. Mi éppen öcsémékkel beszélgettünk az étkezőben, miközben nagy kacajok hallatszottak a nappaliból. Nagymama és nagypapa remekül szórakoztak Panki mutatványain.  Ekkor tette meg az első hosszabb útját, 6 lépést folyamatosan. Azóta pedig próbálkozik és nagyon élvezi. Mi pedig élvezettel figyeljük minden megmozdulását. :o))

Vége a hétvégének. Pankival itt maradtunk anyukáméknál. Apa pedig szomorúan utazott el...nem láthatja a pici lányát sétálgatni. :o(( Te is hiányzol nekünk, Apa!

Unalmas téma: fogzás. Jelenleg 14 foga van a csajszinak és megint jön valami. Éjjel fájdalomcsillapítóval alszik Panki, de így is 3 óránként tuti kelünk.

Remek étvágya van annak ellenére is, hogy fogzik. Külön már nem főzünk neki, rendesen eszi a mi kajánkat, és a bolti bébiétel is csak vésztartaléknak van a szekrényben. A savanyú és a sós íz a nyerő nála, az édes még mindig nem nagy kedvenc. Mivel viszonylag későn kelünk, a tízórai az első szilárd étel, amit kap. Előtte csak szopizik. Nagyon szépen beállt a napi ritmus, mindig ugyanazokban az időpontokban eszik Panka. (de 10, du 1, du 4, du 7) Reggel, éjjel és este szopizik még mindig. Általában még délután is kéri egyszer a cicit uzsonna időben. Étkezések között nasi nincs! Nem szeretném, ha össze-vissza enne a lány.

Nincs hivatalos mérési adatom, de saját mérlegelés alapján több mint 10kg Panki. A 75-ös ruhákat pedig lassan elcsomagolhatom. Kis husi a drágám. :o)

Más téma. A héten kivettünk egy lakást Szegeden, februártól ott lakunk. Nemsokára költözés. Hurrá! :o)

Panki ügyei nem állnak jól. Be fogjuk adni itthon is a kérvényt magyar anyakönyvi kivonatra, így talán gyorsabb lesz az ügy menet. Egyszer a magyar gyermekünk hivatalosan is magyar lesz...csak győzzük kivárni. :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr943550238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása