Házunk táján

 2012.02.20. 22:57

Az elmúlt hónapban megint nagyon szűkszavú voltam, ami a blogot illeti. Ez idő alatt...

  • ...elköltöztünk. Megjegyzem egész rutinosak voltunk/vagyunk már. Viszont még most is félig üres a lakás. Majd idővel minden meglesz, amire szükségünk van. Így is remekül érezzük itt magunkat.

  • ...3 hétig nem volt netem :o)... éééés túléltem.
    100_9417.jpg
  • ...leesett egy jó adag hó, ami kicsit "elbarikádozott" bennünket itt Szegeden. Ez nyilvánvaló, hogy amikor végre beköltözünk a városba, ahová már nagyon vágytunk, akkor esik le a legnagyobb hó. Még a bekötőúton sem tudtuk kitolni a babakocsit. Majdnem két hétig csak szánkóval tudtuk Pankit levinni a lakásból.

  • ...Panki 14 hónapos lett. Mindig csak azt veszem észre, hogy megint 18.-a van. Megint eltelt egy hónap, és ez a pici lány egyre nagyobb, igazi kishölgy már. Panka...
    - külön szoba tulajdonos lett.
    - többet alszik: éjjel 12-13 órát 2-3 keléssel, nappal 2-3 órát alszik, előfordult az is, hogy egyszer kelt csak.
    - 98%-ban két lábon közlekedik, sajnos elég sokat esik, felbukik mindenben.
    - azt eszi, amit mi. Kedvencei a levesek és a tészták. Rászoktattam magam a leves főzésre, így minden nap kerül belőle az asztalra. :o)
    - egyre szebben eszik egyedül. Kézzel már régóta eszik így. Kanalazni pedig úgy szoktunk, hogy ő is kanalaz és én is kanalazok neki. Azért néha előfordul, hogy el kell tőle venni az evőeszközt, vagy a tányért, mert elkezd pacsálni, vagy esetleg dobálni. Ilyet akkor csinál, ha már nem éhes.13-15honap2.jpg
    - rengeteg dolgot megért, de kevés szót mond ki. Most éppen a háp-háp és a vau-vau van porondon, ezek az aktuális kedvencek.
    - 16 fogú
    - kapott egy szép piros bilit. Egyelőre ismerkedik csak vele. Amíg akkor szól csak, ha már végzett a dolgával nem igen tudunk egyebet tenni. :o) Amikor bekakil, szokott szólni, sőt előfordul, hogy hozza nekem a tiszta pelust, hogy tegyem tisztába.
    - milyen is? Jókedélyű, mosolygós, barátságos, bújós, puszilkozós, egyszerűen imádnivaló csajszi. :o)

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr94150433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebeszter 2012.02.21. 14:20:05

Innen üzenem a kis Pankinak, hogy Zoé ma kb 10 percen keresztül puszilgatta a monitort, miközben én próbáltam a bejegyzést elolvasni :) Aztán mikor sikerült végre lekaparnom a képernyőről, akkor pedig folyamatosan dobálta a puszikat :)
Amúgy hihetetlenül ügyes a kiscsajszid. Könnyen szobatiszták lesztek. És úgy látom az önálló étkezéssel sem lesz nagy gond, már nem sok idő kell hozzá! Mi azért ettől még elég messze vagyunk. Na de majd a mi időnk is eljön :)
Amúgy az esések miatt ne aggódj, ez még sokáig így fog menni, Zoé már öt hónapja jár, de még mindig elesik. Igaz egyre kevesebbet és egyre ügyesebb és talán már megfontoltabb is, de azért még mindig előfordul! Ez elég hosszú folyamat :)

mazsan 2012.02.22. 17:28:00

@sebeszter: De édes. :o) Remélem tavasszal valamikor személyesen is puszilgatják majd egymást! Köszönjük a dicséretet!
süti beállítások módosítása