Füldugó vagy ragtapasz

 2011.12.15. 03:19

...kellene a gyerekhez, gyereknek. Igen, ma már így álltunk Apával a fennálló helyzethez. Panka sikít, visít egész áldott nap. Nem viccelek, hihetetlen hogy még van hangja egyáltalán. És így megy ez pontosan öt napja.

Mindig a fogzással jövök, tudom unalmas. De mit tegyek, ez jutott nekünk. Egyszerűen utálom.

 

Fél éve kezdődött és szinte nem is volt megállás közben. Kínlódunk már mindannyian tőle. Pár napja írtam, hogy 12 fog van kinn, na ehhez már jön a 13. és a 14. is. Ma már éreztem, hogy élesek azok a rágófogak is.

Lehet nem kellene, de a sikítozást is részben a fogzás számlájára írom. Vagy van a gyerkőcöknek ilyen időszakuk is? Remélem hamar vége lesz, mert borzasztóan érzem magam attól, hogy egész nap az esti fürdetést várom...

Plusz gondolatok
Pár nap múlva itt a kisasszony szülinapja. Én valószínűleg jobban izgulok, mint ő. Tartunk egy kis ünneplést hármasban még itt Kanadában vasárnap, aztán otthon folytatjuk három nap múlva.

Jövő héten ilyenkor már Magyarországon leszünk. Hurrá! :o) Ma el is kezdtem pakolni, miután tegnap még beszereztünk plusz utazótáskákat. Jó sok kacat össze tud gyűlni másfél év alatt...

A blogon is lesz meglepetés. Nem a szokásos beszámólóval jövök, rendhagyó lesz a hónapforduló. ;o) Annyit azért elárulok, hogy Apa is besegít az emlékezésbe...

Címkék: helyzetjelentés fog sikítás

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr753464627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timocska_ 2011.12.16. 06:12:56

De legalább a sikítozás mellett jönnek azok a fogak rendesen! Hanna is nyűglődik egész nap, de neki még csak 6 foga van... :-( És sajnos én is úgy kelek mostanában, hogy mikor lesz már este? :-)
süti beállítások módosítása