Fentről lefele

 2011.12.10. 04:36

Eddig csak az volt az érdekes, hogyan kell kicsi és szűk helyekre, vagy valami alá bebújni. Mostmár az olyan snassz. Felfele sokkal izgalmasabb az élet. :o) A kisasszony új akciója, hogy mindenre fel kell mászni. Illetve egyelőre csak kellene, de nem sok hiányzik hozzá, hogy önállóan garazdálkodjon a magasabb helyeken is. És lassan tényleg ott tartunk, hogy semmi sincs Pankától biztonságban.

Szerencsére óvatos duhaj a csajszi, nem indul neki fejjel előre a magasból lefele. Megtanulta, hogyan kell lejönni a magasabb helyekről. Magam is meglepődtem rajta, mert nem tanítottuk neki. Kis ügyes. :o) Nézzétek!

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://manocsarda.blog.hu/api/trackback/id/tr453452616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebeszter 2011.12.10. 09:02:11

Szia Zsani! Nagyon ügyes Panki. Zoénak egyenlőre hiába tanítjuk, hogyan kell lejönni ... felmászik bárhova, de lefele ... De mivel imádja Pankit nézni a gépen, ezután minden nap lejátszom neki ezt a videót, hátha ellesi a technikát! :)

mazsan 2011.12.10. 17:24:49

@sebeszter: Köszi Eszter!Látod, a Csajok példát mutatnak egymásnak. Zoé szaladgálós videóját mutogatom én Pankinak. :o) Ja és kérek egy alvós felvételt is...:P

Timocska_ 2011.12.11. 06:08:13

Tényleg milyen kis ügyes! :-) Hanna fejjel előre menne le bárhonnan, pedig tanítom neki, hogy forduljon meg! :-))
süti beállítások módosítása